Cybersikkerhed og overvågning

Rød cirkel ikon

Hvor højt skal hegnet være?

For langt de fleste virksomheder er cyberkriminalitet en usynlig trussel, som mange taler om, og få rigtig forstår. Hos Consensus it rådgiver vi både til hvordan jeres ”hegn” skal bygges, og hvor højt det skal være. Vi tager det ansvar, der følger med, når man rådgiver virksomheder om cybersikkerhed meget alvorligt og følger ”opskriften” Zero Trust” – stol ikke på nogen eller noget.
Cybersikkerhed hos Consensus IT

Skab en sikker IT-hverdag med os!

  • Microsoft Defender ikonMicrosoft Defender
Vi anbefaler, at Microsoft Defender altid installeres. Applikationen beskytter alle virksomhedens enheder og Outlook mod malware og phishing. Defender bør altid suppleres med andre løsninger, men applikationen skaber et sikkert udgangspunkt, der er fuldt integreret i Microsoft 365.
  • Multi faktor authentication ikonMulti Faktor Authentication & Conditional Access

Med Microsoft MFA sikres du imod misbrug af brugeridentiteter. Kombineres denne løsning med Conditional Access (betinget adgang) tages et sikkert skridt i retning af fuld implementering af Zero Trust-tankegangen. Adgangen til data og systemer bliver betinget af f.eks. MFA på enkelt-applikationer. Det er i høj grad et element, der styrker virksomhedens datasikkerhed, med en minimal indsats.

  • Modern Work ikonDLP – Beskyttelse mod datatab og misbrug

Virksomheder har følsomme data som helbredsoplysninger, medarbejderkontrakter og kritiske finansielle informationer. Effektiv databeskyttelse kræver klare regler og kontrol med dataflow for at forhindre utilsigtet deling.

  • Brugerstyring ikonFirewall - Driftet, Patchet og Overvåget
En firewall virker ved at kontrollere den netværkstrafik, der er tilladt at passere ind eller ud af en enhed eller et netværk. Det sker i realtid ved at sammenligne den indkommende trafik med en liste over regler, der specificerer, hvilken trafik der er tilladt. Hvis en forbindelse opfylder reglerne, tillader firewallen forbindelsen. Hvis forbindelsen ikke opfylder reglerne, blokerer firewallen forbindelsen. Vi har valgt Fortinet som vores Firewall partner. Fortinet udmærker sig ved at tilbyde entreprise funktionalitet i deres mindre og mellemstore enheder. Du kan vælge at lade Consensus tage det fulde ansvar for valg af enhed, opsætning, drift og overvågning. Du spreder investeringen, styrker sikkerheden på dit netværk og vi tager ansvaret.
Rød cirkel ikon

Check Point Security Operations Center
as a service

Med en MDR-løsning kan I overlade en stor del af ansvaret for IT-sikkerhed til et hold af specialister, som aktivt overvåger jeres platform og kan reagere døgnet rundt ved uønskede hændelser.

Dedikeret adgang til sikkerhedsspecialister

Mangel på cybersikkerhedsspecialister er velkendt. Samarbejdet med Consensus hjælper med at lukke dette vidensgab og frigøre ressourcer. Specialisterne træder til ved brud på IT-sikkerheden.

Monitorering på tværs af sikkerhedsløsninger

Løsningen integreres med eksisterende sikkerhedssoftware via standard API’er, så ingen udskiftning er nødvendig. Data fra f.eks. Microsoft Defender og Fortigate firewall samles i en management-konsol, hvilket muliggør hurtig reaktion fra incident response-teamet.

Reducerede omkostninger

En Managed SOC-løsning deler etableringsomkostningerne, hvilket eliminerer behovet for komplicerede licensaftaler og oplæring. Mindre virksomheder får adgang til samme sikkerhedsniveau som større virksomheder.

Forøget sikkerhedsprofil og compliance

Opbygning af en høj sikkerhedsstandard er en stor opgave. Løsningen giver et “short cut” til at imødekomme krav fra myndigheder og bestyrelse, med løbende rapportering og dokumentation tilgængelig online.

Logning af data uden ekstra omkostninger

Data og logning er inkluderet i prisen, så I undgår overraskelser.

Sikker onboarding

Integration af eksisterende IT-sikkerhedsløsninger er nødvendig, men standard API’er gør processen lettere.

Med MDR-løsningen fra Check Point er Consensus fortsat jeres kontaktpunkt. Ved sikkerhedsbrud vil vi hurtigt være til rådighed med support.

Netværkssegmentering styrker sikkerheden

Netværkssegmentering opdeler IT-infrastrukturen i isolerede enheder for at beskytte mod både udefrakommende og interne trusler. Dette minimerer kontaktfladen for hackere og giver bedre kontrol over adgangen til virksomhedens vigtigste systemer.
Rød cirkel ikon
Rød cirkel ikon

Det siger folk om os

Jeg fik løst alle problemer – og mere til.
Super hurtig og fin hjælp af den gode Patrick.